Over ons

Do-Up

"Doen, niet stilstaan maar gericht antwoorden bieden naar een upgrade of verbetering van een vorige situatie en zo dus rust en comfort te brengen."

Over mij

Mijn naam is Sam Paulus. Ik heb een prachtige vrouw en dochter die voor mij alles betekenen. Ik ben gepassioneerd door de bouw en techniek. Ik hou van natuur en mens.

30 jaar ervaring

Ik ben reeds 30 jaar actief in de bouwsector. Begonnen, op mijn 16de, eerste vakantie job bij mijn vader als elektricien.

Na mijn studies een aantal jaren actief geweest in het automatiseren van productieprocessen in de industrie. Met die bagage op zak heb ik mijn weg teruggevonden naar de bouw, waar mijn passie echt ligt.

Via avondschool verschillende opleidingen gevolgd, telkens gekoppeld aan relevante praktijkervaring. Waaronder elektriciteit, sanitair, chauffage, technicus vloeibare brandstoffen, technicus gasvormige brandstoffen, ventilatie, airconditioning frigorist, schrijnwerk, allerhande renovatiewerken en voor de hobby garagehouder.

Eerst als werknemer ben ik actief geweest in deze sectoren of in een combinatie daarvan. Nu sinds 11 jaar als ondernemer met mijn eigen bedrijf.

In al die tijd heb ik een zeer ruim netwerk van bouw professionals uitgebouwd. Waaronder verschillende aannemers, technici, leveranciers, architecten en keuringsorganismen. Met deze mensen op speed-dial is elke uitdaging kinderspel.

Ik laat me graag uitdagen om mijn klanten te helpen om wat complexere vraagstukken op te lossen waarbij het nauw samenwerken tussen verschillende disciplines vaak de uitdaging vormt.

Door mijn grondige technische kennis en uitgebreide ervaring in het reilen en zeilen van de bouw slaag ik erin om out of the box te denken en de nodige bruggen te leggen om dit soort van vraagstukken op te lossen. Vandaar dat ik mijn diensten ook aanbied voor het geven van renovatieadvies.

Ik geloof dat elke klant ongeacht zijn of haar vraag moet beantwoord worden op een efficiënte begrijpbare manier. De uitvoering moet transparant, consequent en correct zijn volgens de afspreken die gemaakt werden bij aanvang, en volgends transparate prijszetting.

Ik geloof in ondernemen op een maatschappelijke en ethisch verantwoorde manier waarbij oprechtheid en respect een centrale rol spelen.

Over ons

Mijn missie

Ik wil mijn klanten helpen. Enerzijds door hun uitweg aan te beiden voor hun zorgen bij uitvoering van kleine of grotere projecten en anderzijds door op een snelle en adequate manier een oplossing aan te rijken voor een herstelling in geval van panne of defect.

Hiervoor wil ik erg graag mijn jarenlange ervaring in de bouw, mijn passie voor techniek en mijn uitgebreid netwerk voor hun ter beschikking stellen.

Ik geloof erin dat elk bouw of herstel probleem dat voor een klant frustratie of stress opwekt zo snel mogelijk moet verholpen worden hoe klein of hoe groot dat probleem ook is. Hetzelfde principe hanteren we ook voor het monteren van allerhande constructies en toestellen. Mijn organisatie is hierop volledig afgestemd, de omvang van de projecten spelen dus geen rol.

Ik merk dat dit bij mijn collega’s vaak helemaal het omgekeerde is. Ik doe dit om daadwerkelijk te helpen en te ontzorgen, ik neem de tijd, hoe banaal een opdracht dan ook mag lijken. We hebben met zen allen al genoeg zorgen waar we geen impact op hebben maar herstellingen en het comfortabeler maken van uw woning hoeft niet zo te zijn, daar zorg ik wel voor!

Over ons

U bent huurder, eigenaar of syndicus?

Mijn klanten zijn eigenlijk iedereen die in een huis woont, huurder of eigenaar. Een eigenaar kan mij inschakelen om zich te ontzorgen of te laten bijstaan voor projecten of herstellingen in en rond zijn woning.

Een huurder kan mijn diensten voorstellen aan zijn huisbaas om snel geholpen te worden met een prijs-kwaliteit verhouding op maat. Hierbij worden strubbelingen tussen huurder en verhuurder steeds in de kiem gesmoord.

Een eigenaar, syndicus of beheerder van een opbrengsteigendom kan mijn diensten inschakelen om in alle vertrouwen ontzorgd te worden.

Vraag nu gratis en vrijblijvend uw prijs offerte aan bij Klusjesdienst Do-Up Your Home. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, wij bieden u een heldere prijsopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Klusjesman regio Leuven - Tienen - Aarschot

Sam Paulus • Tel: 0477 50 38 00 • BE0795.354.963

Copright 2023 © SAPA bv • Privacy & cookiebeleidAlgemene voorwaardenWebpartnersSitemapRegioWebsites.be