Waarvoor kan u een beroep doen op ons?

person holding white electric plug

Elektriciteitswerken

Dringend een elektricien nodig voor een defect? Reken op een snelle interventie!
BEKIJK
white and gray thermostat at 19 5

Automatisatie

Automatisatie van verwarming, verlichting en toegangscontrole.
BEKIJK
Herstellingen

Loodgieterij

Op zoek naar een loodgieter voor een installatie of vervelend probleem?
BEKIJK
white and gray thermostat at 19 5

Ontstoppen

Verstoppingen moeten snel opgelost worden om erger te voorkomen.
BEKIJK
Herstellingen

Verwarming

Chauffagist nodig? Reken op ons voor herstellingen, onderhoud & plaatsingen.
BEKIJK
Herstellingen

Kluswerken

We doen alle type kluswerken, van klusjes in de woning tot kleine renovaties.
BEKIJK
Herstellingen

Elektriciteitswerken

Er zijn een aantal situaties waarbij het belangrijk is om zo snel mogelijk een elektricien te contacteren voor dringende herstellingen:

 • Als er brandgeur is of als er rook uit een stopcontact of elektrisch apparaat komt. Dit kan een teken zijn van een elektrische brand en het is belangrijk om onmiddellijk de stroom af te sluiten en de elektricien te contacteren.

 • Als er plotseling geen stroom meer is in het huis. Dit kan worden veroorzaakt door een probleem met het elektriciteitsnet of met de elektrische installatie in het huis.

 • Als er vocht of water in de buurt van elektrische installaties of elektrische apparaten is. Water en elektriciteit zijn een gevaarlijke combinatie en kunnen leiden tot elektrische schokken of brand.

 • Als er blikseminslag is geweest in de buurt van het huis. Blikseminslag kan beschadigingen veroorzaken aan de elektrische installatie en het is belangrijk om deze te laten inspecteren. Wij helpen u graag.

Als je je zorgen maakt over de veiligheid van je elektrische installatie of als je vermoedt dat er een algemeen probleem is, neem dan altijd contact op met Do-up Your Home voor professioneel advies.

Kleine elektriciteitswerken

Kleine elektriciteitswerken zijn vaak reparaties of aanpassingen aan het elektriciteitssysteem in een huis of bedrijfspand. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Het vervangen van een defect stopcontact of schakelaar

 • Het installeren van een nieuwe lamp of verlichting

 • Het verleggen van een stopcontact of lichtpunt

 • Het installeren van een dimmer of timer

 • Het aansluiten van een nieuwe elektrische apparaten, zoals o.a. een oven of wasmachine

 • Het opknappen of aanpassen van de elektrische installatie in een oud pand

Als u kleine elektriciteitswerken wilt laten uitvoeren, kunt u het beste een klusjesman contacteren. Wij kunnen u helpen met het uitvoeren van deze werkzaamheden op een veilige en professionele manier.

Herstellingen
Herstellingen

Automatisatie van verwarming, verlichting en toegangscontrole

Het automatiseren van verwarming, verlichting en toegangscontrole is een goede manier zijn om energie te besparen en het gebruiksgemak te verhogen.

Bij het automatiseren van elektrische verwarming kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van slimme thermostaten.

Deze thermostaten kunnen worden geprogrammeerd om de verwarming aan te zetten en uit te zetten op bepaalde tijden of als de ruimte leeg is. Dit helpt om energie te besparen en de temperatuur in de woning of het bedrijfspand op een comfortabel niveau te houden.

Verlichting kan ook worden geautomatiseerd door het gebruik van bewegingssensoren of timers. Zo kan het licht automatisch aangaan als iemand een ruimte betreedt en uitgaan als er niemand meer aanwezig is.

Ook toegangscontrole kan worden geautomatiseerd door het gebruik van elektronische sloten, videofonie, parlofonie of beveiligingssystemen zoals o.a. camerabewaking.

Dit kan helpen om de woning of het bedrijfspand beter te beveiligen en de toegang te beperken tot bepaalde ruimtes of gebieden.

Vanwege mijn opleiding en achtergrond in bedrijfsautomisatie biedt ik u jaren ervaring gecombineerd met een oerdegelijke service en scherpe tarieven. Als u geïnteresseerd bent in het automatiseren van verwarming, verlichting en toegangscontrole, kan u ons steeds raadplegen voor dit type werkzaamheden.

Wij kunnen u advies geven over de beste manier om deze systemen te installeren en te gebruiken.

white ceramic sink with stainless steel faucet

Loodgieterij

Dringende herstellingen

Dringende sanitaire interventies of herstellingen zijn werken die snel moeten uitgevoerd worden om verdere schade te voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Het verhelpen van een lekkende waterleiding of afvoerpijp, om te voorkomen dat er wateroverlast of schade aan de woning ontstaat.

 • Het repareren van een defect toilet, zodat deze weer gebruikt kan worden.

 • Lekkende spoelbak om water te besparen.

 • Het verhelpen van een probleem met de boiler, bijvoorbeeld als het systeem niet meer werkt of als er geen warm water is.

Heeft u een dringende interventie nodig? Aarzel niet om onze klusjesman te contacteren.

Kleine sanitair werkzaamheden

Kleine sanitair werkzaamheden waarvoor u een loodgieter of klusjesman moet contacteren, zijn vaak reparaties of aanpassingen aan het water- of gasleidingen in een huis of bedrijfspand. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Het vervangen of plaatsen van sanitaire toestellen zoals een bad, douche, lavabo, hangtoilet, WC, kranen, spoelbak, …

 • Het vervangen van een lekkende kraan of afvoer

 • Het installeren van een nieuwe kraan of afvoer

 • Het verleggen van een leiding

 • Het repareren van een lekkende leiding

 • Het installeren van een nieuwe gasaansluiting

Als u kleine sanitair werken of herstellingen wil laten uitvoeren, kunt u het beste een loodgieter of klusjesdienst contacteren. Wij kunnen u helpen met het uitvoeren van deze werkzaamheden op een veilige en professionele manier.

white flush toilet
stainless steel sink with faucet

Ontstoppingen

Er zijn een aantal situaties waarbij het verstandig is om dringend een loodgieter of ontstoppingsdienst in te schakelen voor ontstoppingen:

 • Als er een duidelijk zichtbare verstopping is, bijvoorbeeld als er water niet meer wegloopt uit de gootsteen of als het toilet niet meer doorspoelt.

 • Als er sprake is van een stankoverlast die niet te negeren is. Dit kan duiden op een verstopping die diep in het rioolsysteem zit.

 • Als er sprake is van regenwateroverlast of wateroverlast op andere plekken in de woning, wat kan duiden op een verstopping in de riolering of in de afvoer van het regenwater.

Het is belangrijk om te realiseren dat ontstoppingen vaak dringend moeten worden opgelost, omdat ze anders kunnen leiden tot wateroverlast, schade aan de woning en zelfs gezondheidsrisico's.

Als u twijfelt, is het altijd verstandig om contact op te nemen met ons om te vragen of wij kunnen helpen.

brown chair beside white radiator heater

Centrale verwarming

Dringende herstellingen

Er zijn een aantal dringende herstellingen waarvoor u een chauffagist nodig kunt hebben:

 • Als de verwarming niet werkt, bijvoorbeeld omdat het systeem is uitgevallen of omdat er geen warm water is. Dit kan erg vervelend zijn, vooral in de wintermaanden.

 • Als de verwarming niet goed functioneert, bijvoorbeeld als het te warm of te koud is in huis, of als het verwarmingssysteem maar moeilijk op temperatuur komt. Dit kan wijzen op een probleem met het verwarmingssysteem.

 • Als er sprake is van lekkage of beschadiging van het verwarmingssysteem, bijvoorbeeld als er waterlekkage is of als er delen van het systeem zijn gebroken of beschadigd.

 • Als er een gaslek of als u een gasgeur waarneemt.

Het is belangrijk om te realiseren dat de verwarming een belangrijk onderdeel is van het huis, en dat het zeer vervelend kan zijn als deze niet goed functioneert.

Als u twijfelt of er dringend herstellingen nodig zijn, is het altijd verstandig om contact op te nemen met ons om te vragen of wij kunnen helpen.

Kleine problemen met uw verwarming

Er zijn een aantal kleine problemen met de verwarming waarvoor het verstandig is om contact op te nemen met een verwarmingsinstallateur:

 • Als de thermostaat niet goed werkt, bijvoorbeeld als deze te hoge of te lage temperaturen aangeeft of als de verwarming niet aan- of uitgaat op het juiste moment.

 • Als er sprake is van tocht of koude lucht in huis, wat kan wijzen op een probleem met de verwarming of met de isolatie van het huis.

 • Als er sprake is van een ongewone stank of rook die afkomstig is van het verwarmingssysteem, wat kan duiden op een probleem met het systeem.

 • Het plaatsen van een CD alarm.

Het is belangrijk om te realiseren dat sommige kleine problemen met de verwarming op een later moment kunnen uitgroeien tot grotere problemen als ze niet op tijd worden opgelost.

Als u twijfelt of er herstellingen nodig zijn, is het altijd verstandig om contact op te nemen met ons om te vragen of wij kunnen helpen.

white and gray thermostat at 19 5
Herstellingen

Onderhoud centrale verwarming

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan uw centrale verwarming, om ervoor te zorgen dat het systeem goed functioneert en om problemen te voorkomen. Hier zijn een aantal dingen waar u rekening mee kunt houden bij het onderhouden van uw centrale verwarming:

 • Zorg ervoor dat de verwarming jaarlijks voor mazout en om de 2 jaar voor gas wordt gecontroleerd door een erkend technicus. Dit kan helpen om problemen op te sporen voordat ze uit de hand lopen.

 • Maak het verwarmingssysteem regelmatig schoon, bijvoorbeeld door de radiatoren te stofzuigen en de stofvangers van de verwarmingsketel te verwijderen. Zo werken deze optimaal en bespaart u op uw energiefactuur.

 • Zorg ervoor dat de thermostaat goed is afgesteld, zodat de verwarming niet te hard of te zacht werkt.

 • Controleer regelmatig of er geen lekkages of beschadigingen zijn aan het verwarmingssysteem.

 • Zorg ervoor dat de verwarmingsketel goed is afgesteld, zodat deze niet te hard of te zacht werkt.

Kluswerken

Als klusjesdienst bieden wij een breed scala aan diensten aan voor zowel grote als kleine klussen en renovatiewerken waaronder:

 • maken van binnendeuren

 • maatkasten en meubelen op maat

 • schilderen

 • installeren van huishoudtoestellen

 • kleine metselwerken

 • zolderrenovaties

 • isolatiewerken

 • pleisterwerken

 • gyproc plaatsen

 • tegelwerken

 • leggen van laminat

 • parket en vinyl

 • uitvoeren van metaalwerken zoals het installeren van deuren, balustrades, leuningen en ramen

person in gray t-shirt holding green and white plastic tool
Vraag nu gratis en vrijblijvend uw prijs offerte aan bij Klusjesdienst Do-Up Your Home. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, wij bieden u een heldere prijsopgave, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Klusjesman regio Leuven - Tienen - Aarschot

Sam Paulus • Tel: 0477 50 38 00 • BE0795.354.963

Copright 2023 © SAPA bv • Privacy & cookiebeleidAlgemene voorwaardenWebpartnersSitemapRegioWebsites.be